T3F

Nov lahek kompaktni traktor za profesionalne sadjarje

New Holland se ponaša z dolgoletno tradicijo odličnosti in z uveljavljeno vodilno vlogo pri proizvodnji specializiranih traktorjev za obdelavo sadovnjakov. Zasnovan in izdelan je tako, da je prilagojen sadjarjem, ki iščejo kompakten in hkrati zmogljiv stroj. Novi traktorji serije T3F zagotavljajo izjemno zmogljivost v razponu moči od 55 do 75 KM, so okretni med vrstami, pri obdelavi zemlje in pri cestnih prevozih.Vozniku ponuja vrhunsko udobje in položaj za vožnjo ter enostavne in intuitivne kontrole. Ko gre za kompaktne sadovnjake, je New Holland za vas resnično prava izbira.

TK4

Rezultat več kot 85-letnih izkušenj na področju traktorjev goseničarjev je novi New Holland TK4 Tier 4A, ki ohranja nesporno vodstvo New Hollanda v tem segmentu. Nova serija se ponaša s 7 modeli in konjskimi močmi od 77 do 99KM. Pri New Hollandu se neprestano trudimo, da bi izboljšali delovne pogoje voznikov naših proizvodov, zato je tudi delovno okolje voznika nove serije TK4 sedaj še udobnejše. Temperatura okoli nog voznika je sedaj drastično zmanjšana, stranski ščitniki ščitijo voznika pred prahom in vročim zrakom, tu pa je tudi opcijski zračni sedež za še več udobja.

T4 F/N/V

Čistejši, tišji in še bolj učinkovit.

New Holland je kot priznani vodilni proizvajalec specializiranih traktorjev na trg ponudil povsem na novo zasnovano serijo T4 F/N/V z več moči in učinkovitosti, z napredno filtracijo kabine, z močnejšo hidravliko in z novo sprednjo dvigalko in prikljuno gredjo. Novi modeli T4 F/N/V so razviti na podlagi tradicionalih legendarnih traktorjev TN in sledijo enakemu modularnemu konceptu izdelave. To zagotavlja, da lahko vsak model prilagodite natanko tistim opravilom, ki jih opravljate in to z enako, preizkušeno zanesljivostjo.

 

T4

Posodobljena serija, še več udobja

Posodobljena serija T4 s tremi modeli je bila zasnovana z namenom izboljšanja udobja v kmetovanju. Z novimi motorji od 55 do 75 KM bodo še tako zahtevni uporabniki brezskrbno uživali v učinkovitosti novega New Hollandovega traktorja. Z izjemnimi agregati, ki ustrezajo še strožjim okoljevarstvenim predpisom glede emisij toplogrednih plinov Tier 5, boste privarčevali še več goriva in s pridom izkoriščali izjemno učinkovitost tehnologije dovoda goriva po skupnem vodu (Common Rail). S prepoznavno zasnovo in odzivno učinkovitostjo bo novi T4 postal ključni član vaše kmetije..

T4 S

Preprosto odličen

Serija T4S z močmi 55 do 75 KM ponuja popolno ravnovesje med sodobno učinkovitostjo in enostavnim zmogljivim traktorjem. Osnovni modeli s pogonom na dve kolesi in zaščitno strukturo ROPS ustrezajo tistim, ki traktor potrebujejo za osnovna opravila in ki potrebujejo cenovno ugoden traktor s ključnimi lastnostmi. Modeli s štirikolesnim pogonom zagotavljajo boljši oprijem in so še bolj vsestranski.

T5

Celovit, kompakten, konkurenčen

Nova serija T5 je bila zasnovana kot ultimativno vsestranski stroj za sodobne mešane kmetije sedanjosti. Poslušali smo naše uporabnike in se oprli na dediščino serije T5000, ki smo jo posodobili in jo prilagodili sodobnemu kmetovanju. Naj gre za delo z nakladalcem, za delo s spredaj ali zadaj nameščenimi priključki ali pa za transportna opravila, T5 izpolnjuje vsa pričakovanja in to v kompaktnih dimenzijah.

 

T5 Electro Command

Z lahkoto nad več opravil

Novi T5 na novo definira sodobno živinorejo, pridelavo mleka in mešano kmetijstvo. Privlačne New Hollandove krivulje prinašajo enak oblikovni stil, kot ga pričakujete pri traktorjih T6 in T7. Značilne mačje oči, New Hollandove LED luči in izraziti zračniki na pokrovu motorja bodo za vašim novim T5 obrnili prenekateri pogled. Kompaktne dimenzije in visoko razmerje med močno in težo pa pomenijo, da se bo novi T5 dotaknil vseh opravil kmetije na pravem mestu.

 

T5 Dynamic Command

Zasnovan za kmetijstvo

Vsaka lastnost serije T5 je plod skrbnih raziskav potreb in želja kmetovalcev. Želeli ste več moči. Tukaj je. Želeli ste možnost dela s težjim tovorom. Tukaj je. Želeli ste vrhunsko udobje. Vstopite in se razglejte. Potrebujete traktor s kompaktnimi dimenzijami, primeren za ozke ceste in obračanje v tesnih predelih? To je to. Zahtevali ste vsestransko večopravilnost. T5 Dynamic Command™ / Auto Command™ nudi točno to

 

T5 Auto Command

Učinkovitost brezstopenjskega prenosa

Večkrat nagrajeni brezstopenjski prenos Auto Command™ se sedaj ponaša s tristopenjsko nastavitvijo pospeševanja in upočasnjevanja. Mehka nastavitev (soft) je primerna za nežne spremembe smeri, odlična za vožnje pri velikih hitrostih ali pri delu na spolzkih podlagah. Standardna nastavitev je primerna za večino običajnih opravil na polju. Visoko odzivna agresivna nastavitev pa je idealna, kadar so potrebne takojšnje spremembe smeri.

 

T6

Zasnovan, da izpolni vaša pričakovanja.

Pri New Hollandu dobro vemo, da niti dve kmetiji nista enaki. Zato smo razvili serijo T6, serijo prilagodljivih traktorjev, ki jih lahko popolnoma prilagodite vašim potrebam. Če ste kdaj razmišljali, kako bi oblikovali svoj traktor, potem vam New Holland z novo serijo T6 omogoča prav to.