T3F

Nov lahek kompaktni traktor za profesionalne sadjarje

New Holland se ponaša z dolgoletno tradicijo odličnosti in z uveljavljeno vodilno vlogo pri proizvodnji specializiranih traktorjev za obdelavo sadovnjakov. Zasnovan in izdelan je tako, da je prilagojen sadjarjem, ki iščejo kompakten in hkrati zmogljiv stroj. Novi traktorji serije T3F zagotavljajo izjemno zmogljivost v razponu moči od 55 do 75 KM, so okretni med vrstami, pri obdelavi zemlje in pri cestnih prevozih.Vozniku ponuja vrhunsko udobje in položaj za vožnjo ter enostavne in intuitivne kontrole. Ko gre za kompaktne sadovnjake, je New Holland za vas resnično prava izbira.

TD3.50

New Holland TD3.50 je izpopolnjen in izboljšan v praktično vseh pogledih. Zadnja dvigalka in ploščad upravljalca sta sedaj ločeni, kar pomeni izboljšano varnost, ergonomijo in obliko. Kontrole so preoblikovane tako, da še olajšajo delo vozniku, volanski obroč je dvignjen in nagnjen naprej, tako da upravljalec sedi v udobnejšem delovnem položaju.

TD4F

Vsestranskost in zmogljivost ima novi TD4F v krvi. Traktor je robusten, upravljanje pa je še bolj lahkotno in enostavno. Še ena lastnost, s katero se ponašajo modeli serije TD4F, je dolžina servisnih intervalov, ki znaša kar 600 ur. Če k temu dodate še nizko porabo goriva in velik zalogovnik za gorivo, je izbira logična. New Hollandovi stroji se s svojo neprekosljivo vsestranskostjo in gospodarnostjo odlično izkažejo v praksi.

TK4 Tier 4A

Rezultat več kot 85-letnih izkušenj na področju traktorjev goseničarjev je novi New Holland TK4 Tier 4A, ki ohranja nesporno vodstvo New Hollanda v tem segmentu. Nova serija se ponaša s 7 modeli in konjskimi močmi od 77 do 99KM. Pri New Hollandu se neprestano trudimo, da bi izboljšali delovne pogoje voznikov naših proizvodov, zato je tudi delovno okolje voznika nove serije TK4 sedaj še udobnejše. Temperatura okoli nog voznika je sedaj drastično zmanjšana, stranski ščitniki ščitijo voznika pred prahom in vročim zrakom, tu pa je tudi opcijski zračni sedež za še več udobja.

T4 F/N/V Tier 4A

New Holland je posodobil serijo specialnih traktorjev, ki sedaj ponujajo še več učinkovitosti, moči, udobja in zmogljivosti. Motorji so čistejši, ustrezajo emisijski stopnji Tier 4A, močnejša je tudi hidravlična črpalka, motor pa se sedaj ponaša tudi s sistemom ESM za upravljanje moči motorja.

T4

New Holland v seriji T4 predstavlja tri modele. V traktorje so vgrajeni novi prožni in močni motorji (58-75 KM), traktorji pa so prav tako tradicionalno vrhunsko oblikovani. Naslonite se nazaj in se sprostite. Z novim T4 uživajte v vožnji, delu na njivi ali ob delu s čelnim nakladalcem. Moč traktorja T4 je vidna že na prvi pogled. Prva dva znaka oznake na pokrovu motorja pomenita serijo traktorja, številke za piko pa moč motorja, ki je vgrajen. Nova serija ohranja vse lastnosti te serije; učinkovitost, moč, zanesljivost in vsestranskost.

T4 Low Profile

Sedaj se je družini specialnih traktorjev pridružil novi član, to je T4 LP, kjer črki LP pomenita Low Profile oz. v prevodu “nizkoprofilni”. Ti novi LP traktorji so oblikovno zelo podobni seriji T4 a so zaradi bolj vsestranske uporabe opremljeni s širšima in močnejšima osema pri čemer je dovoljena obremenitev prednje preme kar 2500 kg. Serija T4 LP je standardno opremljena s kabino, kot opcija je na voljo tudi varnostni lok. Kapaciteta dviga zadnje hidravlične dvigalke je 2600 kg.

T4S

Imate težke in zahtevne priključke? Novi T4S bo zlahka zadostil njihovim zahtevam, saj ima vgrajeno zmogljivo dvigalko s kapaciteto dviga do 3.000 kg, ki je standardno opremljena z vrhunskim sistemom Lift-O-Matic™. Tu je še priključna gred s funkcijo nežnega zagona in tako je pred vami zmogljiva, vsestranska enostavna celota, ki združuje sodobne funkcije, tradicionalno preprostost in enostavno vzdrževanje. Novi T4S. Pravi New Holland od glave do pete.

T4FB

Novi T4FB povzema vse ključne značilnosti New Hollandove družine. Čeprav je neke vrste posebnež, je varčen, okreten, vsestranski, zmogljiv in varen delovni stroj. T4FB ima odlične vozne lastnosti, vgrajen pa ima robusten in zmogljiv pogonski agregat FPT. Pri T4FB vam moči ne bo primanjkovalo. Traktor ima izredno nizko težišče, tako mu je domač razgiban teren, kljub temu pa je lahko izjemna dodana vrednost tudi na ravninskih kmetijah.

TD5

TD5 je resnično sodobna izvedba tradicionalno priljubljenega traktorja. Serija s štirimi modeli vsebuje vrhunski agregat, ki ponuja zanesljivo moč in zagotavlja, da bo delo preprosto opravljeno. Novi TD5 je v primerjavi s predhodnikom pridobil tudi na moči, saj je njegova dvižna kapaciteta zadnje dvigalke zrasla na zavidljivih 4700 kg. Ta sicer vstopna serija se lahko pohvali s celo vrsto naprednih sodobnih rešitev in izboljšanim udobjem vožnje.

T5

Novi New Holland T5 je zasnovan kot ultimativni vsestranski traktor za moderno mešano kmetovanje. Novo serijo T5 smo zasnovali na dediščini znamenite serije T5000 in na podlagi zahtev sodobnega kmetijstva. Ponaša se z vrhunsko tehnologijo višjega razreda v kompaktnih merah vsestranskega in okretnega traktorja. Odlično se znajde pri delu z nakladalcem, s priključki spredaj in zadaj ter pri cestnem transportu.

T5 Electro Command

New Holland se zaveda, da bo T5 sodeloval pri široki paleti kmetijskih opravil, zato je bil zasnovan tako, da ponuja izjemno vsestranskost. T5 se odlično počuti tako na polju, na cesti, v hlevu in na dvorišču. Zlahka se spopade s tovorom, opravili s priključno gredjo, dvigalko in tudi s komunalnimi opravili in obdelavo travnatih površin.

T6 Tier 4B

Novi T6 je še bolj vsestranski, kot predhodniki. Z natančnimi prenosi in izjemno hidravliko je kos še tako zahtevnim opravilom. Opremljen je tudi z do 16 LED delovnimi lučmi, ki spremenijo noč v dan in poskrbijo, da tudi noč ni več ovira. Z novim T6 boste pripravljeni na vse.

T7 Tier 4B

Elegantne linije. Privlačne krivulje. Med nami je novi T7 v dveh različicah medosne razdalje. Nova serija T7 je bila razvita na podlagi intenzivnega sodelovanja z našimi cenjenimi sodelavci in strankami, kar pomeni tudi neposredno s kmetovalci. Naš cilj je bil izdelati popolnoma na novo zasnovan traktor z izboljšano funkcionalnostjo, ki bo obenem ustrezal še strožjim emisijskim standardom Tier 4B.

T7 Heavy Duty

T7 HD je izjemno močan, a kljub temu pravi kmetijski traktor. T7 HD serija je nastala zaradi vas, kmetovalcev, ker ste to potrebovali. Sleherna lastnost te serije je rezultat obsežnih raziskav potreb in želja kmetovalcev. Želeli ste več moči. Tukaj je. Želeli ste vrhunsko udobje. Tukaj je. Želeli ste moč, a kljub temu kompaktne dimenzije. Tukaj so. Želeli ste vrhunsko večopravilnost. Tukaj je. T7 Heavy Duty. Zahtevali ste in izdelali smo ga.

T8 Tier 4B

Novosti se v seriji T8 kažejo v vseh pogledih. Daljša medosna razdalja pomeni boljšo stabilnost, tiha in prostorna kabina ter ergonomija na najvišjem nivoju skrbita za minimalno obremenitev upravljalca, najsodobnejši FPT motorji pa skrbijo za optimalno moč in gospodarnost. Visoko zmogljiv hidravlični sistem, odlična vidljivost, izjemna okretnost in eleganten dizajn. To je novi New Holland T8.

Obiščite nas ali oddajte povpraševanje, prepričani smo da boste našli nekaj tudi zase!